Een onomstotelijk hulpmiddel

Beheren, oproepen, voorbereiden, organiseren, plannen, spelen: in 6 kliks kunt u met de digitale assistent, My Coach Football, uconcentreren op uw echte passie: trainen, opleiden, kennis overdragen.

Ploegbezetting en sms/e-mail

Voer persoonlijke en medische informatie van uw spelers toe, roep vervolgens uw team of een deel ervan op via e-mail of sms, dankzij een gedifferentieerde en krachtige communicatiemodule.

Wedstrijden Kalender

Plan uw wedstrijden en bereid ze voor, kies uw spelers, stel de ploeg op en maak uw tactisch schema op voorhand op. In een klik gaat u naar de planning van het seizoen: wedstrijden, trainingen en andere evenementen.

Trainingen

Voer de real-time aanwezigheid teller van je spelers. Maak een specifieke oefening geïllustreerde vorm, als je wilt om het te delen met de gemeenschap van opvoeders.

Uw gepersonaliseerd instrumentenpaneel

iedereen heeft een andere aanpak als trainer, dus geeft My Coach Football u de mogelijkheid om te kiezen in welke omgeving u de app opent, wat uw meest bezochte delen zijn, uw herinneringen en links. Een omgeving die u kunt aankleden in de kleuren van uw club.