Una eina indispensable

Gestionar, convocar, preparar, organitzar, planificar, jugar: en 6 clics, l’assistent digital My Coach Football us permet concentrar-vos en la vostra veritable passió: l'entrenament, l'educació, la transmissió.

Efectiu i SMS/correu electrònic

Limiteu-vos a introduir la informació personal i mèdica dels vostres jugadors i convoqueu tot seguit per correu electrònic o per SMS a tots o alguns dels jugadors, gràcies a un mòdul d'enviament diferenciat i eficaç.

Partits / Calendari

Planifiqueu i prepareu els partits, trieu els jugadors, establiu la composició i definiu l'esquema tàctic. En un clic podeu accedir a la planificació de la temporada: partits, entrenaments i altres esdeveniments.

Entrenament

Introduïu el temps de presència real contra dels seus jugadors. Crear una forma d'exercici il·lustra específica, si desitja compartir-ho amb la comunitat d'educadors.

El vostre quadre de comandament personalitzat

sou tots diferents pel que fa a l'enfocament en l'educació. My Coach Football us ofereix l'oportunitat de triar el vostre entorn d’inici, els accessos principals, recordatoris i enllaços. Un espai que podeu dissenyar amb els colors del vostre club.