Неопходна алатка

Водење,свикување, подготвување, организирање, планирање, играње: со 6 кликнувања, дигиталниот асистент, My Coach Football, ви овозможува да се сосредоточите на вашата вистинска страст: тренирање, едукација, пренесување.

Членови на екипата и СМС/е-порака

Внесете ги само личните и медицинските информации за вашите играчи, а потоа свикајте ги по е-пошта или преку СМС-порака сите или дел од членовите на вашата екипа благодарение на посебен и квалитетен модул за испраќање.

Натпревари Календар

Планирајте ги и подгответе ги мечевите, изберете ги играчите, одредете го составот и однапред подгответе ја вашата тактичка шема. Со едно кликнување, имајте пристап до планирањето на вашата сезона: мечеви, тренинзи и други настани.

Тренинг

Влезе во реално време противвредност присуство на вашите играчи. Креирај одредена вежба илустрирани форма, ако сакате да го споделите со заедницата на едукатори.

Вашата контролна табла уредена по ваш вкус

сите вие имате различен пристап кон предавањето, My Coach Football ви дава можност да ја изберете вашата конфигурација на почетната страна, вашите директни пристапи, потсетувања и линкови. Простор што може да го уредите во знакот на боите од вашиот клуб.