My Coach Football
pasioni i trajnimit me plot thjeshtësi

Aplikacioni i bërë posaçërisht për trajnerët e futbollit

Provo

Fitim i garantuar i kohës dhe të energjisë

Trajnerë të futbollit amator dhe profesional, My Coach Football është një aplikacion miqësor, i gjallë dhe dhe me qasje të lehtë i cili ju shoqëron në fushë. Me një klik të thjeshtë, ju mundëson të menaxhoni anëtarët e ekipit tuaj, të dhënat personale të lojtarëve, thirrjet, ndeshjet, statistikat individuale dhe kolektive, përgaditjen e trajnimeve dhe kalendarin e stinës.
Një sistem performant arkivimi që u mundëson trajnerëve dhe klubeve të futbollit të rruaj informatat stinë pas stine, të shikoni evolucionin e ekipeve dhe lojtarëve që e përbëjnë.

Lexoni ekipin, qasje në të dhënat personale dhe mjekësore të lojtarëve me siguri të plotë, thirrni anëtarët e grupit për ndeshje dhe stërvitje … Plot veprime të përditshme që bêhen veprime të thjeshtë me një klik…

Menaxhoni ndeshjet dhe stërvitjet, krijoni dhe shpërndani ushtrime specifike brenda bashkësisë të trajnerëve, regjistroni informatat e ndeshjes në kohë reale duke falemenderuar aplikacionin në smartfon, në dispozicion për Android dhe IOS : thjeshtë si një lojë për fëmijë me My Coach Football

Mjafton një klik, demo është falas