Një vegël e pazëvendësueshme

Menaxhoni, thirrni, përgaditni, organizoni, planifikoni, luani : me 6 klik, asistenti digjital, My Coach Football, ju mundëson të përqëndroheni në pasionin tuaj të vertetë: stërvitja, edukimi, transmetimi.

Lojtarë dhe SMS/imejl

Mjafton të shkrauni informatat personale dhe mjekësore të lojtarëve tuaj, thirrni, pastaj, me imejl ose SMS të gjithë apo një pjesë të lojtarëve tuaj, nëpërmes një moduli dërgimi të veçant dhe performant.

Lojëra Kalendari

Planifikoni dhe përgaditini ndeshjet tuaja, zgjidhni lojtarët tuaj, përpiloni përmbajtjen dhe parashikoni skemën tuaj taktike. Me një klik, qaseni në planifikimin e stinës tuaj: ndeshje, stërvitje dhe ngjarje tjera.

Stërvitje

Futni kundër pranisë në kohë reale e lojtarëve tuaj. Krijo një formë të veçantë stërvitje ilustruar, në qoftë se ju dëshironi për të ndarë atë me komunitetin e edukatorëve.

Ekrani juaj i personalizuar

Ju jeni të gjithë të veçant sa i përket edukimit, My Coach Football ju mundëson të zgjedhni rrethinën tuaj të mikpritjes, qasjet tuaja kryesore, përkujtimet dhe lidhjet tuaja. Një hapësirë të plotësoni me ngjyrat e klubit tuaj.