My Coach Football
страста за тренирање на сосема едноставен начин

Програма по мера за фудбалски тренери

Проба

Загарантирана заштеда на време и енергија

Фудбалски тренери, аматери или професионалци, My Coach Football е пријатна, забавна и лесно достапна апликација којашто ве придружува на терените. Со обично кликнување,таа ви овозможува да ја водите вашата екипа, личните податоци за играчите, свикувања, мечеви, поединечни и колективни статистички податоци, подготовка на тренинзи и календар на сезоната.
Добриот систем за архивирање им овозможува на тренерите, како и на фудбалските клубови да ги зачуваат информациите сезона по сезона, да го видат напредокот на нивните екипи и играчите кои ги сочинуваат.

Преглед на својата екипа, сосема безбеден пристап до личните и медицинските податоци за своите играчи, свикување на членовите на групата на мечеви или тренинзи... Толку секојдневни акции коишто станале едноставни како обичен клик...

Водете ги мечевите и тренинзите, создавајте и споделувајте одделни вежби со другите припадници на заедницата на тренери, внесувајте ги информациите од мечот во реално време благодарејќи на апликацијата за смартфон, достапна за Андроид и IOS: со My Coach Football тоа е лесно како песна.

Уште само еден клик, демо-верзијата е бесплатна